Strada Cerbului nr. 2, Zalău, județul Sălaj
+40.746.672.215
office@stopmiopiei.ro

Lentile de Noapte

Suferi de miopie? Nu te îngrijora, miopia poate fi tratată!

Grație orthokeratologiei sau lentilelor Terapeutice Paragon CRT pe care le aplici seara înainte de somn și le scoți dimineața, te bucuri de un rezultat uimitor cu o vedere clară pe parcursul zilei fără lentile de contact, fără ochelari și fără a fi supus riscului chirurgical! Lentilele Paragon CRT sunt indicate persoanelor de orice vârstă și copiilor de la 6 ani pentru corecția miopiei, ambliopiilor în stadiu incipient și strabismului acomodațional.

Ce reprezintă Lentilele de Noapte?

Este un tip special de lentile, menite să schimbe forma corneei în timpul somnului, încât oferă o vedere clară pe parcursul zilei, fără metode de corecție suplimentare. Înainte de somn le aplici, dimineața le îndepărtezi și întreaga zi vezi bine!

 

Cum acționează Lentilele de Noapte?

Lentilele terapeutice lucrează ca şi un aparat pentru corectarea dinților. Modifică în sensul deplin al termenului, forma corneei. Suprafaţa internă a lentilei are o structură compusă, care acţionează activ asupra epiteliului corneean, impunându-l uşor şi dozat să schimbe curbura corneeană în centru și periferia medie. Astfel, puterea de refracţie a corneei se schimbă la valoarea exact necesară.

Cine poate folosi Lentilele de Noapte?

  • Persoanele care doresc să aibă vederea bună fără a purta ochelari şi de lentile de contact;
  • Copiii (de la 6 ani), adolescenţii pentru stoparea progresării miopiei în evoluție;
  • Persoanele cu contraindicații la operația LASIK;
  • Sportivii, pompierii, aviatorii etc.

De ce să alegi Lentilele de Noapte?

Lentilele se aplică pe timpul nopţii, când ochiul este închis. Astfel, condițiile de igienă sunt păstrate, ochii au confort și siguranță, iar problemele de intoleranţă cauzate de traumatisme sau factori de mediu ca praful sau fumul (conjunctivite, cheratite microbiene etc) sunt eliminate.

De ce anume lentilele de noapte Paragon CRT 100?

Paragon CRT 100 sunt primele lentile de noapte care au fost aprobate încă din 2002 de FDA (Comisia Congresului SUA) și în 2004 de CE (Comisia Europeană). Chiar dacă poate părea a SF, materialul a fost supus cercetării în spațiu în cele 3 misiuni conduse de NASA în colaborare cu Paragon Vision Sciences. Studiile au demonstrat eficiența și inofensivitatea aplicării Ortho-K cu lentile Paragon CRT la copiii miopi.

Beneficiile lentilelor de noapte

Stopează miopia la copii!

Aplicarea terapiei refractive a demonstrat ştiinţific că, în cazurile miopiei progresive la copii, lentila de noapte și-a dovedit eficiența incontestabilă în încetinire sau stoparea evoluției miopice, asigurând un control extrem de eficient al progresiei miopiei.

Fără ochelari – fără chirurgie!

Majoritatea pacienților sunt rezervați referitor la siguranța procedurii chirurgicale pe termen lung sau nu au vârsta de 20-21 ani pentru a putea efectua operația laser. Soluția pentru ei este lentila de noapte. Cu siguranță este ceea ce caută!

Inofensivitate, siguranță și confort.

Deoarece sunt purtate în timpul somnului, în condiții de igienă controlată, cu lentilele de noapte problemele cauzate de infecții, alergii, traumatisme sunt minimalizate. Senzația de ochi uscat este, de asemenea, eliminată. Și, nu în utimul rând, fiind lentile dure, sunt mai ușor de manevrat.

Acuitate vizuală

O vedere de 100 % pe parcursul zilei cu lentila de noapte! Lentila dură acţionează activ asupra epiteliului corneean, impunându-l uşor şi dozat să schimbe curbura corneeană în centru și periferia medie. Astfel, puterea de refracţie a corneei se schimbă la valoarea exact necesară. Efect de până la 48 ore!

Libertate!

Copiii sunt activi, fac sport, se joacă. Ochelarii îi încurcă iar dacă nu îi folosesc nu mai au vedere bună! Lentila de noapte este soluția recomandată de specialiștii Clinicii Optisan.

Dacă sunteți adult, sunteți pasionat de un sport sau pur și simplu aveți nevoie de libertate în activitatea zilnică, specialiștii vă recomandă această metodă de corecție cu lentila de noapte.

Dacă sunteți părinte și doriți să-i oferiți copilului dvs o copilărie fără griji sau, pur și simplu, vreți să uitați de ochelari sau lentile de contact în timpul zilei, vă îndemnăm să aflați mai multe despre ORTHO-K cu lentila de noapte Paragon CRT 100.

CE ESTE ORTHO-K

Orthokeratologia sau Terapia Refractivă este o metodă non-chirurgicală, complet reversibilă, neinvazivă, alternativă în corecția miopiei sau astigmatismului. Elaborarea lentilelor de contact după un aşa-numit „calcul electronic” al corneei, care îmbunătățesc substanțial vederea, a revoluționat domeniul oftalmologic.

CE PRESUPUNE OTHOKERATOLOGIA SAU TERAPIA REFRACTIVĂ?

Terapia Refractivă presupune purtarea peste noapte a lentilelor de contact rigide, performante, care modifică forma corneei, astfel încât, după ce lentilele sunt îndepărtate peste zi, persoana vede clar, fără corecție adăugătoare, o perioadă de timp (3 zile şi mai mult) – efect obţinut din prima zi după scoaterea lentilelor.

CARE ESTE MECANISMUL?

Sub acțiunea lentilelor ortocheratologice au loc modificări de grosime corneană, care se produc în special la nivelul straturilor epiteliale. Astfel, datorită lentilelor de noapte grosimea epiteliului se micșorează pe centru și se mărește spre periferii. Aceste modificări epiteliale provoacă modificări evidente a puterii optice corneene.

CE PRESUPUNE TRATAMENTUL?

În urma unui examen oftalmologic complet în care va fi determinată starea de sănătate a pacientului, medicul va recomanda lentilele de contact individualizate conform anatomiei ochiului.

Lentilele Paragon CTR sunt prescrise printr-un calcul special, folosind datele investigațiilor – refracție, keratometrie, test cu fluorescină la lampă cu fanta.

Prescrierea lentilelor Paragon CRT este strict individuală.

AVANTAJE

  • Metodă reversibilă, comparativ cu chirurgia refractivă (LASIK, PRK);
  • Siguranță și confortul ochilor;
  • Acuratețe și perfecțiune vizuală fără ochelari și lentile de contact;
  • Schimb de substanțe asigurat;
  • Prevenirea alergiilor și afecțiunilor oftalmologice cauzate de portul lentilelor de contact moi.

CINE POARTĂ LENTILELE CRT?

Terapia refractivă  este recomandată pacienților de la vârsta de 6 ani cu o miopie de la -0.5D la -6.5D și celor cu astigmatism până la -1.75D.

Terapia refractivă corneeană (CRT), cu ajutorul lentilelor de noapte Paragon-CRT poate fi recomandată doar de un medic special instruit și care deține diploma de pregătire Paragon-CRT.

Selectarea corectă a lentilelor de noapte necesită un diagnostic complet, care va permite examinarea caracteristicilor individuale ale corneei.

LENTILELE CRT SUNT RECOMANDATE COPIILOR

Copilul dvs poarta ochelari sau lentile de contact în timpul activităților fizice în care este implicat?

Sunteți îngrijorat de potențialele injurii ca urmare a utilizării ochelarilor sau lentilelor de contact?

Vă preocupă respectarea procedurilor de igienă în timp ce copilul dvs este departe de casă?

Copilul dvs se plînge de dureri de ochi,  roșeață sau de ochi uscați din cauza lentilelor de contact de zi?

Dacă ați răspuns afirmativ la aceste întrebări, lentilele Paragon CRT pot fi ideale pentru copilul Dvs.

Studiile recente arată că lentilele Paragon CRT sunt opțiune perfectă de corectare a miopiei la copii. Acestea remodelează calculat și reversibil forma corneei în timpul somnului, astfel încît oferă o vedere clară pe parcursul zilei fără alte metode de corecție. Fiind produse dintr-un material cu înalta permiabilitate la oxigen acestea remodelează corneea ușor pe timp de noapte, în condiții sigure, oferind un efect pînă la 72h.

Imaginați-vă copilul Dvs cum dimineață,  înainte de a merge la școală, nu își pune lentilele de contact, ci și le îndepărtează de pe ochișori – fără lentile de contact pierdute, fără ochelari rupți, fără intervenții chirurgicale, doar cu o vedere clară pe parcursul întregii zile!

LENTILELE CRT SUNT RECOMANDATE ADULȚILOR

Din anul 2002, lentilele de noapte bucură mii de oameni din întreaga lume! Acestea i-au scutit de grija ochelarilor, le-au oferit șansa de a duce o viață activă, de a practica sportul său job-ul iubit.

De ce să-ți complici activitatea zilnică cu o grijă în plus, cînd lentilele de noapte pot să-ți ofere o vedere de 100% în timp ce dormi pe parcursul întregii zile?!

Terapia Refractivă are aceleași efecte de remodelare a corneei și în cazul adulților fiind  non-invazivă, non-chirurgicală cu un efect garantat.

Dacă chirurgia Lasik vă este contraindicată, sau pur și simplu nu sunteți încrezuți în această practică, atunci lentilele de noapte sunt recomandarea ideală, tocmai datorită reversibilității și inofensivității acestora.